Sztárok

Nagy Ádám máris lenyomta Cristiano Ronaldót

Nagy Ádámot szerepelteti címlapján a portugál Record című napilap. A fiatal magyar középpályás így máris lenyomta az eddig igencsak csalódást okozó Cristiano Ronaldót, akiről csupán egy pici, alig észrevehető fotót szerkesztettek az oldalra.

Egyelőre ugyan még korai lenne Cristiano Ronaldót temetni, bármilyen harmatgyenge is a teljesítménye a foci-Eb-n. Ugyanakkor mégsem mehetünk el szó nélkül a napokban a 21. születésnapját ünneplő Nagy Ádám mellett. A magyar válogatott ifjú középpályásáért rajong Portugália, akiről sokan már biztosra veszik, ősztől a Benfica csapatában folytatja. Nagy Ádámról már azt is tudni lehet, másfél millió eurót (több mint 450 millió forintot) kínál érte a neves portugál futballklub.

Mindenesetre tény és való, a népszerű sportnapilap címlapján nem imádott Ronaldóját szerepelteti, hanem a Fradi kiválóságát. Így jelen pillanatban Ádám vitathatatlanul lenyomta a világklasszist, hiszen utóbbinak mindössze egy icipici fotócska jutott.

Szerdán mindkét játékos pályára lép a portugál–magyar meccsen, amikor az is eldől, a magyar válogatott hanyadikként végez a csoportban, és továbbléphet-e a következő kieséses szakaszba. Mi nagyon drukkolunk, hogy így legyen.

Nagy Ádám a portugál Rcord címlapján
Nagy Ádám a portugál Record címlapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top