Sztárok

Eldőlt, számolnak-e Kulka Jánossal a színháznál

Minden eddiginél sikeresebb évet zárt a Katona József Színház, ahol Kulka Jánost is a színpadon láthattuk. A színész betegsége eddig megkérdőjelezte a folytatást.

Ahogy a Katona József Színház évadzáróját ünnepelték, érthető módon szóba került Kulka János is. A színész a színház összefoglalója szerint videóüzenetet küldött a társulatnak.

Kulka János állapotáról egyelőre biztató hírek érkeztek, de ezt a család még nem erősítette meg. Az viszont mindenképpen további bizakodásra ad okot, hogy Máté Gábor elmondta, visszavárják kollégájukat a következő évadra. 

Eldőlt mi lesz Kulka Jánossal a következő évadban

“Mivel a társulat életében rendkívül fontos a színművész jelenléte, a következő évad tervezése során a jövő évi utolsó bemutatót egyelőre nem tűzték ki, erre a későbbiekben, Kulka János állapotának alakulása függvényében kerül sor. A társulat és a vezetőség egyaránt úgy gondolja, hogy megéri várni néhány hónapot a döntéssel, hogy úja együtt dolgozhassunk vele” – olvasható az összefoglalóban. 

Korábban lehetett arról olvasni, hogy Kulka János otthagyja a színházat, és inkább zenével, énekléssel akar foglalkozni a felépülése után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top