Sztárok

Schobert Norbi: k.pja be, aki a hazugságot ad a számba

Rendszerint jó kedélyű, a kritikát jól viselő Schobert Norbinál betelt a pohár. Szerinte kiforgatták a szavait, amiből neki most nagyon elege van.

A foci eb 2016 magyar sikerének örült Schobert Norbi a minap a facebook oldalán, ahol azt is elmondta, elkezdte érteni, miért költenek ennyit a magyar utánpótlásra vagy mire kellettek a stadionok, mivel “fontos, hogy egy országnak legyen büszkesége”.

Amikor a kommentelője hozzászólásában megjegyezte, hogy ettől a magyar egészségügy helyzete kicsit sem lesz jobb, Nobi a következőt válaszolta: “Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont.”

A fitnessz guru szerint nagyon kiforgatták a szavait, és szerinte hiba összemosni a focisták teljesítményét azzal, hogy milyen helyzetben van a magyar egészségügy vagy a kórházak.

Schobert Norbi: k.pja be, aki a hazugságot ad a számba

“Aki azt mondja, hogy én azt mondtam, ne költsünk az egészségügyre, hanem költsünk inkább focira, aki ezt beleadja az én számba, annak azt üzenem, hogy kapja be!”

Nem ez az első alkalom, hogy Schobert Norbi kiáll magáért, de ezúttal tényleg nagyon kihúzták nála a gyufát.

A videóra kattintva azt is meghallgathatod, ahogy Norbi a magyar egészségügyről mesél és arról, hogyan áll ő ehhez a kérdéshez:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top