Sztárok

Szívrohammal szállították kórházba a legendás Status Quo zenekar gitárosát

Szerdán a kora reggeli órákban Törökországban lett rosszul a Status Quo zenekar 67 éves gitárosa. Egy fesztiválra utaztak Antalyába, ahol szívroham gyanújával szállították az egyik helyi kórházba, és jelenleg is ott ápolják a művészt.

“Habár az állapota súlyos, Rick már kérte a szokásos csésze teáját két cukorral és egy édesítővel” – mondta Simon Porter, a Status Quo zenekar menedzsere. A gitáros állapotáról új információkat nem közölnek egészen addig, amíg a szükséges orvosi vizsgálatokat el nem végzik. A legendás zenekar a törökországi Expo 2016 fesztiválon adott koncertet.

A 67 éves Rick Parfittnek több egészségi problémával is szembe kellett néznie az elmúlt években. 2005-ben torokrákkal kezelték és 2011-ben már átesett egy szívrohamon a gitáros sztár. 2014-ben a zenekarnak több fellépést is le kellett mondani, mert Parfittot kényszerpihenőre intették orvosai egy műtéti beavatkozást követően.

A Status Quo zenekar a Rock On Windermere elnevezésű jótékonysági műsorban lép fel szombaton, Parfitt helyére az együttes basszusgitárosa, John “Rhino” Edwards fia, Freddie Edwards ugrik be. A rockzenekar további tagjai Edwards mellett Andy Brown és Leon Cave.

Szívrohammal szállították kórházba a legendás Status Quo zenekar gitárosát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top