Sztárok

Rengeteget fogyott Tóth Andi

Szakítása után bulizásba, edzésbe és komoly karrierépítésbe kezdett Tóth Andi. Az X-Faktor győztese jobb formában van, mint valaha – írja a Blikk.

Az első félmeztelen jelenetén is túllévő Tóth Andi áprilisban szakított szerelmével, Földesi Petivel, de az X-Faktor győztese úgy érzi, hogy a szakítás után teljesedett ki az élete – írja a Blikk.

“Még sosem voltam ennyire rendben önmagammal. Rengeteget fogytam az elmúlt fél évben, és végre van időm magammal foglalkozni. Sok új barátot szereztem, állan­dóan jövök-megyek, és kifejezetten élvezem a szabadságot!” – mondta Tóth Andi, aki a Dal 2016 egyik élő adásában rosszul lett. A fiatal énekesnő már azt sem szégyelli, hogy pszichológus segítségét is kérte.

“Eleinte tiltakoztam, és ragaszkodtam ahhoz, hogy csak a betegek járnak pszichológushoz. Aztán beláttam, hogy ez a mai világban már teljesen természetes dolog. Része lett az életemnek, és nagyon örülök, hogy annak idején, 16 évesen lehetőségem volt arra, hogy a siker feldolgozásában komoly segítséget kapjak. Ezzel együtt jelenleg a testem és a lelkem is tökéletes harmóniában van, így nincs más hátra, mint belevessem magam a nyárba!” – mesélte a nemrég átvert Tóth Andi.

Rengeteget fogyott Tóth Andi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top