Sztárok

Varga Iza szexis divatfotója nagy sláger

Még női szemmel is gyönyörű nő – ezt írták többen is Varga Iza legfrissebb fotójához, amelyen csak egy parányi melltartót visel az overall alatt.

Nem ez az első alkalom, hogy Varga Iza alakját dicsérik, és ezúttal sincs semmi túlzás abban, amikor azt állítják: bombaformában van. 

A Barátok közt sztárjának alakja az elmúlt egy évben többször is beszédtéma volt, valahol nem is olyan meglepő, hogy Varga Iza modellként is kipróbálta magát. A színésznő most ismét bebizonyította, hogy gyakorlatilag bármit felvehet. 

Varga Iza szexis divatfotója nagy sláger

A 43 éves Varga Iza kedvence egy olyan overall, amelyben tényleg jól megnézhetjük az alakját.

Varga Iza szexis divatfotója nagy sláger

Ahogy az egyik hozzászóló megjegyezte, a színésznőnek tényleg használt a cukorbetegségre adott merckformin nevű gyógyszer. “Nem vagyok cukorbeteg. 10 évvel ezelőtti terhességi cukorbetegségem a szülés után, egyelőre nyomtalanul, elmúlt. Azért figyelek oda az életmódomra, hogy ne is jöjjön vissza. Így is lehet, ezt megelőzésnek hívják. Melegen ajánlom mindenkinek. Bagatellizálni pedig sajnos nem lehet: elszántság, kitartás és lelkierő bizony kell hozzá…” –  válaszolta.

Varga Iza szexis divatfotója nagy sláger

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top