Sztárok

II. Erzsébet ezen a fotón tiszta Jim Carrey

II. Erzsébet születésnapi ünnepsége már igazán múlt idő, de a mémgyárosok csak nem tudnak leállni. A zöld ruha a jelek szerint megihletett mindenkit.

Nem megyünk abba bele, hogy mi az az úgynevezett greenbox vagy bluebox technika, mert az ide kattintva elolvashatod. Elég annyit tudni, hogy sokszor egy zöld hátteret használnak a filmesek, ha két felvételt akarnak összemontírozni. Történetesen II. Erzsébet ruhája éppen ilyen zöld volt, hát érthető, ha sokakat megihletett.

Mielőtt megmutatnánk, milyen viccek születtek, előre vesszük a kedvencünket. Igaz, ehhez ismerni kell a Mindörökké Batman filmek sztárját, Rébuszt is. Jim Carrey karaktere csupa kérdőjel, ahogy a nevéből talán sejteni lehetett.

II. Erzsébet fotóján te is röhögsz

És akkor íme Erzsébet királynő a születésnapi ünnepségén, akit lehetetlen volt nem észrevenni, bármekkora is volt a tömeg, vagy bármilyen távolt is állt valaki a palota erkélyétől, ahonnan integetett a család.

via JoSeMario

Ugye, hogy telitalálat?

II. Erzsébet ezen a fotón tiszta Jim Carrey

Vilmos herceges kis szösszenet is bekerült, mert azért a sorkihúzó is beugrott egyeseknek.

http://ladouairiere.tumblr.com/post/145778473037/les-blagounettes-de-prince-william

És amikor Erzsébet királynő nagyi greenboxban pompázik, akkor ez is elkerülhetetlen.

II. Erzsébet ezen a fotón tiszta Jim Carrey
II. Erzsébet ezen a fotón tiszta Jim Carrey

De a teljesség igénye nélkül itt van még néhány ízelítő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top