Sztárok

Dől a pénz Aurelióhoz

Aurelio új bizniszbe kezdett, hogy pénz csináljon, az egykori valóságshow-sztár szerencsejátékkal keresi a kenyerét – írja a Blikk.

A drogügyéért egy évre elítélt Aureliónak jól jött a foci-Eb, fogadásokkal igyekszik pénzt keresni. Elmondása szerint eddig 31ezer forintból 150 ezret csinált – írja a Blikk.

Dől a pénz Aureliohoz

“Édesapámtól tanultam a legfontosabb szabályt, nem szabad érzelemből fogadni. Nézzük meg a felkészülési meccsek eredményeit, olvassunk utána a statisztikáknak, és mindig figyeljük a szorzókat! Azonkívül legyünk biztonsági játékosok, inkább tegyük meg a két esélyt, mint az egy tétet” – mondta Aurelio, aki azt is elmondta, hogy nem fogadna a magyarokra. “Szurkolok a magyaroknak, de nem fogadnék rájuk… Sajnos mind a három csapat erősebb a csoportban, de szurkolok, és ígérem, ha meccset nyerünk, akkor Dzsudzsák felirattal a hátamon meztelenül fogok végigszaladni a Váci utcán!” – jelentette ki felelőtlenül Aurelio, hiszen kedden a magyarok 2:0-ra nyertek Ausztria ellen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top