Sztárok

Neymar luxusban ejtőzik, és sztárokkal bulizik

Amikor a foci-Eb kerül szóba, nem sokat tudok hozzátenni. Neymar nevét viszont már hallottam, de hogy milyen luxusban pihen, vagy hogy kikkel lóg együtt, az csak most derült ki.

Nem ismerem Neymar PR-menedzserét, de az biztos, hogy munkát végzett, ha az volt a cél, hogy ne csak a szurkolók és a sportfanatikusok értesüljenek a 24 éves focistáról.

Mert bizony, amikor Justin Bieber és Lewis Hamilton is róla posztol, akkor nincs mese, olyan fórumokon kezd forogni a neve, ahol korábban aligha. A fiatal zenész mint a három király egyikét nevezte meg Neymart nemrégiben:

3 kings

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,

Meg persze mint kiderült, a focistával nemcsak meccseken szelfiznek, de összejárnak időről időre. Itt egy kis videó Bieberről, amint éppen rugdossa a labdát Neymarnak.

@neymarjr and I messin around in my backyard

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett videó,

Ahogy a kanadai sztár oldaláról kiderült, az este később egyáltalán nem volt ennyire sportos. A nyomokból ítélve hatalmas volt a parti, és Bieber is azzal viccelt: van valaki, aki meg tudja neki mondani, mi is történt?

Can anyone tell me what happened last night

Justin Bieber (@justinbieber) által közzétett fénykép,

Meg aztán még a Forma–1-es pilóta is tett ki közös képet Neymarral.

Neymar luxusban ejtőzik, és sztárokkal bulizik

Mint most kiderült számomra, a brazil labdarúgó nemrég Los Angelesben pihent, és nagyjából olyan villát bérelt ki magának, mint amilyenben Franciaországban a magyar csapat készül a foci-Eb-re.

Neymar luxusban ejtőzik, és sztárokkal bulizik

Ez a Berverly Hills-i villa 7000 font az Airbnb szerint, de a nyugodt lazítás kijár a sztár focistának.

Quase perfeito quanto ele ???????????? !! LOVE BASKETBALL ????

Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top