Sztárok

Magyar modellel kapták lencsevégre Mr. Biget

Christopher Noth, azaz a Szex és New York Mr. Bigje, szorosan hozzábújt Fogarasy Mariannhoz a kép készítésekor...

 Fogarasy Mariann lépten-nyomon sztárokba botlik. A nyíregyházi származású modell találkozott már Cristiano Ronaldóval és David Beckhammel is, most pedig a Szex és New York sztárjával, Carrie Bradshaw, azaz Sarah Jessica Parker filmbeli partnerével, Mr. Biggel futott össze Budapesten.

“Hétfőn este, hét körül mentem be a törzshelyemre az Arany János utcában, szinte ott élek, előfordul, hogy a fél napot ott töltöm. A borbárban egy társaságra lettem figyelmes, és rögtön kiszúrtam a Szex és New York sztárját. Meg is kérdeztem a személyzet egyik tagját: az ott Mr. Big? Azt mondta, igen. Leállítottam a biciklimet, jöttem-mentem, tettem a dolgom, de észrevettem, hogy feltűnően mosolyog rám. Aztán meg is jegyezte, hogy szép a biciklim. Megköszöntem. Majd láttam, hogy a társaság lassan távozik, de a személyzet néhány tagja még fotózkodik vele. Megkértem a tulajdonost, Giannit, hogy készítsen rólunk képet, és sikerült rábeszélnem. Christopher Noth rögtön igent mondott, Gianni pedig három képet készített rólunk. Hallottam, hogy a színész közvetlen ember, az mégis meglepett, hogy milyen szorosan hozzám bújt. Mindenesetre kellemes meglepetés volt, biztosan ő is ritkán találkozik ilyen magas lánnyal, és én is olyan férfival, aki magasabb nálam” – mesélte a Borsnak a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top