Sztárok

Lánya matekházija kifog Ganxsta Zolee-n

Tavaly költözött szét volt nejével, azóta osztva nevelik lányukat, Zoét, aki jóban van Zolee fiatal párjával. A rapper a háziban is segít Zoénak, de állítja, az ő korában egyszerűbb feladatokat adtak fel az iskolában, ezért fordulhat elő, hogy egy-egy szöveges feladat most komoly fejtörést okoz neki.

2×2 néha 5.

2×2 néha 5.

2×2 néha 5.

És 2×2 néha tényleg 5.

A kivert fogú Ganxsta Zolee a Story magazinnak nyilatkozott, és többek közt arról is beszélt, hogy segít a lányának a tanulásban, illetve ahogy ő fogalmaz: “olykor csak besegítenék”.

A tavaly önéletrajzi kötetet kiadó rapper elmondta, hogy akadt már pár szöveges feladat, ami kifogott rajta. “Ciki vagy sem, előfordult… a mi időnkben még nem bonyolították ennyire túl a dolgokat, mégis rendesen megtanultunk számolni.”

Féltestvér született

Zolee arról is beszélt a lapnak, hogy tavaly szétköltöztek kislánya, Zoé anyjával, és hogy volt nejének, Moncinak azóta született egy gyereke. Elmondta, hogy elég lezseren kezelik, hogy Zoé kinél töltse az időt, anyjánál és apjánál is van egy gyerekszobája, és hozzátette, hogy a gyerek jóban van a párjával, Petrával, néha éjszakába menően társasjátékoznak. A fesztiválfellépések közt az apuka a Balatonon tölti nyáron az időt a lányával, mivel van egy hokis barátja, akinek van ott egy nyaralója és egy Zoéval egykorú lánya is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top