Sztárok

Mercivel furikázik a csalásért elítélt Zalatnay Cini

Lencsevégre kapták, hogyan érkezett a tegnapi tárgyalásra Zalatnay Cini, akit újra elítéltek csalásért, és pártfogót is kirendeltek mellé, nehogy súlyosbítsa a helyzetét.

Bors lencsevégre kapta, hogy Zalatnay Cini, aki még mindig nem ismeri el a csalást, luxusautóval érkezett a tegnapi tárgyalásra, ahol felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és kimondták, hogy az ítélet kézhezvételétől számított 15 napon belül vissza kell fizetnie a sértettnek a kölcsönkért 1,9 millió forintot. Ahogy meg kell térítenie a 200 ezer forintos bűnügyi költséget és illetéket is. A bíróság pártfogót rendelt ki Cini mellé, aki a feltételes szabadság ideje alatt felügyeli az énekesnőt. A pártfogói felügyelet célja az is, hogy megakadályozza, hogy a pártfogolt ismételten bűncselekményt kövessen el.

Ez egy eredendően eldöntött ítélet volt, ami a személyemnek, a múltamnak szólt. Megkönnyebbülten vagyok bosszús. Most is állítom, hogy nem kaptam pénzt, csak az autó lízingjére. De azt sem kértem, Abonyi Mónika egyszerűen bement egy bankba, és befizette az autóm elmaradt lízingjét. Azt nem tudom, hogy miből fogom kifizetni, de az állítólagos tartozást nem ismerem el. Már eddig is törlesztettem volna, ha igaz lenne ez az egész. Nem egyszerű az anyagi helyzetem, hiszen minden bevételem felét elveszik egyből a korábbi tartozás miatt. Niki jó munkát kapott Angliában, azt mondta, ha kell, akár három munkát is vállal, hogy nekem segíteni tudjon. Nehéz a helyzetem azért is, mert ő nem volt itt velem… De kicsit megnyugodtam, hiszen állandóan az a nyomás volt rajtam, hogy börtönbe kell mennem” – mondta Zalatnay Cini.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top