Sztárok

Végre kiderült, ki vezeti majd az X-Faktort

Jó hír a rajongóknak, a korábbi hírekkel ellentétben mégsem kell nélkülöznünk az X-Faktor népszerű műsorvezetőjét, Istenes Bencét.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy az RTL több időt hagyna Istenes Bencének, hogy kisfiával, Nátánnal, és párjával, Csobot Adéllal lehessen. Most azonban úgy tűnik, sikerült megegyezniük, és úgy alakítják a forgatásokat, hogy minél több időt lehessen a családjával, de továbbra is ő vezethesse az X-Faktort – írja a Blikk.

Hogy mi a terve a csatornának a helyettesítőként felmerülő Nádai Anikóval és Dombóvári Istvánnal, arról Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese beszélt: “Az elejétől kezdve csak Bencében gondolkodtunk, így az egy év kihagyással visszatérő műsort ismét ő vezetheti majd. Nádai Anikó és a többi képernyősünk esetleges őszi feladatairól a megfelelő helyen és időben adunk további tájékoztatást” – mondta, és azt is hozzátette, szerda délután lerántják a leplet az eddigi titokról, az idei X-Faktor mentorairól is.

Ismét ő lesz az X-Faktor műsorvezetője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top