Sztárok

Zalatnay Cini megúszta a börtönt

Kétmillió forintos tartozás miatt másfél éves börtönbüntetést kapott Zalatnay Cini, a végrehajtását azonban három évre felfüggesztették.

Jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Zalatnay Sarolta énekesnőt kedden a Budapest Környéki Törvényszék folytatólagosan elkövetett csalás miatt. A törvényszék ezzel lényegében helybenhagyta a Budaörsi Járásbíróság tavaly márciusi határozatát, azzal kiegészítve, hogy most pártfogó felügyelőt rendelt ki Zalatnay Sarolta mellé.

A másodfokon eljáró bíróság is bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét, egy állatvédelmi alapítvány elnökét. Az énekesnő – akinek a lánya elhagyja az országot – segítette a szervezet munkáját, később vezetőjétől többször is kölcsönt kért, de nem fizette vissza.

Zalatnay Cini megúszta a börtönt

Zalatnay Sarolta az ítélethirdetés után is ártatlanságát hangoztatta, védője pedig az újságíróknak azt mondta, elképzelhető, hogy az ítélet kézhezvétele után a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top