Sztárok

Ezek Sylvester Stallone és Muhammad Ali közös képei

A színész 50 éve rajong Muhammad Aliért, akit gyászában a Rocky-filmek fekete hőséhez hasonlított.

Június 3-án, 74 éves korában hunyt el Muhammad Ali, akit a szakma a világ legnagyobb bokszolójának tart-tartott. Sylvester Stallone meggyászolta egyik ikonját, akitől számos tanácsot kapott, amikor a Rocky-filmeket forgatta a hetvenes évek második felében és a nyolcvanas években.

A színész jó pár régi képet talált a számítógépén (ez nyilván nem az a mappa, melyben Muhammad Ali a családjával látható), hanem kizárólag közös képek:

Another flashback in time

Sly Stallone (@officialslystallone) által közzétett fénykép,

Ez volt az első találkozásuk, Stallone ekkor egy baráti gyomrost kapott Alitól.

And finally our first meeting where the champ gave me a slight tap in the stomach… And amazing humanitarian. A privilege to know him!!

Sly Stallone (@officialslystallone) által közzétett fénykép,

Az 1977-es Oscar-díjátadón (ahol Stallonét jelölték a Rocky 1. miatt) Ali beállt a színész mögé, és öklöztek egy rövidet:

Stallone megjegyezte Ali halálakor, hogy “fantasztikus ember volt, örülök, hogy ismerhettem… ő volt az igazi Apollo Creed”. Utóbbi hasonlata a Rocky-filmekben szereplő fekete bokszolóra vonatkozik, aki többször is visszatért a ringbe, mielőtt egy orosz bokszoló kiütötte onnan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top