Sztárok

Károly herceg melegbotrányát megmagyarázták

Ameddig csak szóbeszéd volt, addig nem érdekelt senkit. Ám, amióta Károly herceg melegcsókját fotósorozat örökítette meg, azért érthető, ha magyarázatot várnak az emberek.

Károly herceg melegbotránya csak nem akar elülni, pedig az ominózus Globe cikk óta ez a téma nem került elő a sajtóban. Az internetet böngészve viszont úgy tűnik, az embereket érdekli, tulajdonképpen akkor most ez hogyan is volt.

Mert ugye, mindaddig, amíg csak egy bennfentes beszél ezt meg azt, érthető, ha nem kerül ki cáfolat, mert az csak olaj lenne a tűzre. De ezek a képek azért némi magyarázatra szorulnak, na. 

Károly herceg melegbotrányát megmagyarázták

Érezhették ezt néhány lapnál, és míg az európaiak kínosan kerülik a témát, egy malajziai és egy indiai újság korábban magyarázattal is szolgált az olvasóinak, hogy tudják, mit is látnak.

Mindkét cikk felhívta az olvasók figyelmét arra, hogy Károly herceg nem először keveredik ilyen jellegű botrányba. A leendő brit uralkodóról korábban is beszélték, hogy homoszexuális, de eddig semmilyen kézzel fogható bizonyíték nem volt. “A Globe magazin nem először jelentet meg hasonló írást. Itt egy másik címlap, ez 2013. június 3-án megjelent meg, és azt állítják, hogy Károly herceg meleg.”

 

Károly herceg melegbotrányát megmagyarázták

Ráadásul arra is emlékeztetnek, hogy a Globe magazinnak több hasonló címlapja volt a királyi család különböző tagjairól, mint például, hogy Erzsébet királynő a halálos ágyán elhatározta, hogy Vilmosnak adja a trónt, vagy hogy Diana hercegnőnek van egy eltitkolt lánya, valamint Katalin hercegné ikrekkel várandós. “Mindezek csekély bizonyossággal bírtak és inkább az író fantáziájára épültek, mint tényekre.Még a legutóbbi címlapjuk sem túl meggyőző, az írás túlzó, és ezért a képek sem elég hihetők.”

A maláj lap pedig egy másik címlapot is előásott, ahol már Károly homoszexualitásáról írtak, és szintén felhívja a figyelmet, hogy mindez csak egy a királyi családról szóló rengeteg kreálmány közül.

Károly herceg melegbotrányát megmagyarázták

Nos, a magyarázat tehát annyi, hogy nem kell hinnünk a szemünknek, de azért ez igen nehéz. Olvastam és hallottam viccelődéseket, mint például, hogy csak szájból szájba lélegeztette a fiatal férfit, vagy hogy csak egy életnagyságú gumibabát fújt fel a a herceg, esetleg csak egy hasonmás garázdálkodott… Szóval, magyarázatokból nincs hiány, a hivatalos források és nagyobb lapok pedig inkább tudomást sem vesznek az egészről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top