Sztárok

Nagy Duett: Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia összeveszett a próbán

Aggodalomra semmi ok! A Nagy Duett sztárjai, Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia csupán alaposan beleélték magukat a vasárnap esti fellépődalukba. Énektanáruk szerint azonban nem maximálisan. Hát lehet ezt még fokozni?!

A Nagy Duett énekespárja, a 10 kilót ledobó Pachmann Péter és Péter Szabó Szilvia Ray Charles Hit the Road Jack című dalával készül a vasárnap esti döntőre. A páros a sláger civakodós részleteit énekelte újra és újra, ám nincs könnyű dolguk: Péter Szabó Szilvia szerint képtelenek vitázni – márpedig éppen ez a dal lényege –, Pachmann Péter ugyanis még veszekedni is csak nagyon kedvesen tud.

“Ebben a dalban egy dög van (…) nem könnyű ez a dal, nagyot lehet benne énekelni, és ezt szeretném megtanítani Petinek, hogy hogyan is hozza elő magából azt a kicsit vad, kicsit szexi, de mégis dögös énekhangot” – árulta el a várandós Péter Szabó Szilvia.

Ma este kiderül, mennyire sikerült ezt átadnia Pachmann Péternek!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top