Sztárok

Elhunyt Cserhalmi György felesége

Elképzelhetetlenül nehéz időszakot él a nemzet színésze, Cserhalmi György. Tavaly februárban temette el édesanyját, Varga Magda operaénekes-színésznőt, és kiderült, nemrég felesége, Cserhalmi Erzsébet is elhunyt.

Cserhalmi György debreceni születésű nejétől április 5-én vettek búcsút. A Blikk úgy tudja, hogy szűk családi körben, a nyilvánosság teljes kizárásával búcsúztatták a művésznőt, bár a szertartásra néhány régi barát is elment.

“Majd elájultam, amikor egy közös barátnőtől véletlenül megtudtam, hogy Erzsi meghalt, és másnap már a búcsúztatása lesz. Erzsi fényképe az urna mellett állt. Végig halk zene szólt, csak álltunk némán, döbbenten, a kezünkben a család kérése szerint egy szál fehér rózsával. Gyuri megköszönte, hogy eljöttünk, megható búcsúztatás volt, a szívem szakadt meg bele” – mondta a lapnak a Cserhalmi család egyik régi barátja.

Cserhalmi Györgyöt nagyon megviselte feleségének elvesztése. Sokat fogyott, a barátok szerint vagy 20 kilót.

Dreszler Erzsébet kilencéves korában ismerte meg Cserhalmi Györgyöt, később néhány filmben együtt is szerepeltek. Házasságukból egy lány született, a filmrendező Cserhalmi Sára.

Elhunyt Cserhalmi György felesége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top