Sztárok

Taylor Swift esküvőt akart, szakítás lett

Nincs egy napja, hogy kiderült Taylor Swift és Calvin Harris szakítása, de máris egy lányregényre elegendő sztori kerekedett belőle.

Nem akarom hosszúra nyújtani, de ha valaki emlékszik, hogy rajongók mennyire kiakadtak, amikor Taylor Swift és Calvin Harris első évfordulójukat ünnepelték, most  nem lesz meglepve. A pár 15 hónap után szakított, és a jelek szerint ez csak magát az énekesnőt lepte meg.

A Hollywood Life állítása szerint Taylor Swift stílust váltott az utóbbi hónapokban, mert érezte, hogy megromlott a párkapcsolata, furcsa módon éppen azután, hogy a világ körüli turnéja véget ért, és sokkal több időt tölthetett kettesben a 32 éves barátjával.

Taylor Swift esküvőt akart, szakítás lett

Az exkluzív beszámoló szerint az énekesnő gyerekeket akart a férfitól, és biztosra vette, hogy jó úton járnak, hamarosan pedig egybekelnek. Különösen a barátnője esküvője után, ahol ő volt a tanú.

Senior year.

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

“Esküvőre készült, hideg zuhanyként érte a szakítás” – írják az oldalon, ahol felemlegetik az első évfordulós ünneplést, a Bahamákon töltött vakációt és a Coachella fesztivál romantikus képeit.

❤️

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép,

Az együttérzésről azonban csak annyit: akadnak olyanok, akik sajnálják a 26 éves sztárt, amiért a barátja szakított vele. A többség azonban már most az új Grammy-gyanús Taylor Swift-albumra készül, mert az közismert, hogy az énekesnő minden szakítását úgy dolgozta fel, hogy dalt írt róla.

“Nagyjából egy hétig volt együtt John Meyerrel, és egy egész albumot írt a szakításukról. Alig várom, hogy halljam a Calvin-albumot” – írták korábban, az egyéves évforduló kapcsán Swift és Harris kapcsolatára.

Taylor Swift esküvőt akart, szakítás lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top