Sztárok

György hercegé a reflektorfény, nem Charlotte-é

A nap képei voltak Nagy-Britanniában György herceg és Charlotte hercegnő legújabb fotói, amelyen a szüleikkel együtt a lovasmeccsen piknikeztek.

Tudjuk, hogy cuki György herceg, aki a britek nagy kedvence, és külön öröm, hogy most már a húgát is egyre többször láthatjuk a rendezvényeken.

Charlotte hercegnő sokkal nyugisabb babának tűnik a bátyjánál, aki után már sokat kellett rohangálnia Katalin hercegnének annak idején. Tavaly, az akkor kétéves György herceg a pólómeccsen élvezte a napos délutánt a szabadban, senki sem csodálkozott azon, hogy az édesanyja ilyen gyorsan visszafogyott a szülés után. “Nekem nem is kell edzés, elég, ha a fiam után rohanok egész nap” – mondta akkor a hercegné.

György hercegé a reflektorfény, nem Charlotte-é

A helyzet azóta sem változott, György herceg magának követeli a figyelmet, és a beszámolók szerint ezúttal is igen aktív volt. Míg Charlotte nyugodtan nézte a lovasokat, a bátyja hol az anyjához, hol az apjához futott. Bárhogyan is, jó elnézni a családi piknikről készült fotókat.

http://johnabradley.tumblr.com/post/145211791576/william-catherine-george-and-charlotte-at-the

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top