Sztárok

Csúnyán átverték Balázs Palit

Balázs Pali, a napokban megjelenő könyvében arról is mesél, hogy karrierje elején csúnyán átverte egy álmenedzser, aki vagyonokat kért el tőle, hogy sztárt csináljon belőle – írja a Blikk.

Balázs Pali napokban megjelenő önéletrajzi könyvében többek között arról is mesél, hogy karrierje elején milyen nehézségekbe ütközött, és hogy verte át egy álmenedzser, aki komoly összeget csalt ki tőle – írja a Blikk.

“Igazi úriember volt. Látszott rajta, hogy tényleg budapesti menedzser, hiszen olyan elegáns volt a ruhája, olyan finom a parfümje, no meg eleve olyan intellektuális mozdulatai voltak, hogy a fiúkkal kifeküdtünk. (…) Havi 80 ezer forintot kért a menedzseri szolgálataiért, de szinte semmiféle kötelezettséget nem vállalt, a szerződés szerint azonban mindent elkövet a lemezmegjelenésért és az országos ismertségemért” – írja könyvében Balázs Pali, akinek akkori menedzsere védjegyévé vált fürtjeit is levágatta a zenésszel..

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top