Sztárok

Zsidró Tamás 25 kilót fogyott

Életmódváltásnak köszönhetően Zsidró Tamás 25 kilót fogyott az elmúlt időszakban. Külön örül annak, hogy az edzések óta izmosodni kezdett.

Minden egyetlen képpel kezdődött, tavaly nyáron, amikor egy medencés bulin ült egy felfújható gumimatracon. “Arra ránéztem, és azt mondta, úristen! Az ember teljesen mást lát egy tükörben, amikor állsz, és ki vagy simulva, és mást egy ilyen helyzetben” – kezdte Zsidró Tamás.

A sztárfodrász egyszer már paleo diétával lefogyott 15 kilót, és úgy érezte, ha egyszer már sikerült, akkor másodszor is le tud majd fogyni. “A világ legegyszerűbb diétáját csináltam, este nem ettem. Délben ettem egy levest meg valamit hússal, és aztán másnap reggel ettem legközelebb” – magyarázta a FEM3 műsorában Zsidró Tamás, akinek a válása csak nemrégiben derült ki.

Zsidró Tamás 25 kilót fogyott

Ez a fogyókúra nem igazán egészséges. “Amikor lement rólam tizenvalahány kiló, akkor elmentem személyi edzőhöz, és ott jött egy mélypont, mert akkor az edzések után nagyon éhes voltam. Akkor az edzőm adott egy étrendet, amit jól nem tudok betartani, mert a napi hatszori étkezés nagyon nehéz annak, aki nemcsak ezzel foglalkozik, hanem más dolga is van.”

Berki Krisztián a reggeli műsorban gratulált Zsidró Tamásnak az eredményeihez, és nagyon megértően kérdezgette a fogyókúra nehézségeiről reggeli vendégüket.

Zsidró Tamás 25 kilót fogyott

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top