Sztárok

A VIASAT3 pucér műsorában tér vissza az emlékezetes valóságshow-szereplő

Ezt nem láttuk jönni. Visszatér a képernyőre az Éden Krisztián celebnéven ismert autószerelő. Ő lesz az Ádám keresi Évát új szereplője.

A trash műsorok egyik emlékezetes szereplője volt Krisztián, aki az Éden Hotel második évadának volt a hősszerelmese és nagy taktikusa. A csillagszemű autószerelőről beszélünk, akinek mimikája még most is lenyűgöz minket. Mielőtt részleteznénk a nagy visszatérést, megmutatnánk egy videót, ami örökre beégett a retinánkba. Jön a “Krisztián vagyok. 19 éves. Vállalkozó”:

Éden Krisztián azóta 24 éves lett, és Amerikából is hazatért. Újra a VIASAT3 képernyőjére tette át a székhelyét. “A zord külső érző belsőt takar” – ezzel a mondattal jellemzi magát az Ádám keresi Évát, vagyis a pucér tévéműsor új szereplőjeként. Krisztiánt nem árt sajnálni, mert eddig hiába akart szeretni, mindig megcsalták, átverték a lányok. Ugyanakkor kapcsolatfüggőnek vallja magát, aki hisz abban, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll. Igen, tényleg. Ugorjunk.

A VIASAT3 pucér műsorában tér vissza az emlékezetes valóságshow szereplő

Szóval a kapcsolatfüggő Krisztián nagyon szeret flörtölni a lányokkal, igazából ez a lételeme. (LOL) A természetes, sportos lányok tetszenek neki, egy kis plasztika belefér (LOL).

A VIASAT3 pucér műsorában tér vissza az emlékezetes valóságshow szereplő

Krisztián a szex terén mindenevő. Jó szórakozást.

A VIASAT3 pucér műsorában tér vissza az emlékezetes valóságshow szereplő

fotók: VIASAT3/Szőke Richard

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top