Sztárok

Drog, verés, alkohol – Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata és válása 8 pontban

Csúnya vége lett Amber Heard és Johnny Depp házasságának. A nő 15 hónap után beadta a valópert, majd távol tartási végzést is kért a színész ellen, aki verte őt. Az ügyben szerepel még Depp két cimborája: kokain és pia.

1. Ki Amber Heard?

Amber Heard amerikai színésznő, és bár a válás kapcsán számos támadás éri, hogy csak Depp pénzét akarja, lássuk be, nem nagyon szorul rá a szebb napokat megélt színész támogatására. Játszott például A dán lányban, a Magic Mike második részében vagy éppen a Kaliforgiában.

Drog, verés, alkohol - Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata és válása 10 pontban

2. A feleség

Heard és Depp két év jegyben járás után, 2015 februárjában mondta ki az igent. Johnny Depp és nála 23 évvel fiatalabb szerelme, Amber Heard nagyon szűk körben, közös Los Angeles-i házukban házasodott össze. A színész korábban Vanessa Paradis párja volt, akivel 14 évig életek együtt, és két gyermekük született. Depp és Paradis soha nem házasodtak össze

Drog, verés, alkohol - Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata és válása 10 pontban

3.Depp becsempészte a kutyákat

Nem sokat foglalkozott velük a magyar sajtó. Leginkább akkor kerültek nálunk is a hírekbe, amikor tavaly májusban az ausztrál mezőgazdasági miniszter, Barnaby Joyce felszólította Johnny Deppet, hogy haladéktalanul vigye el az országból a két yorkshire terrierjét. A színész ugyanis becsempészte két apró termetű kedvencét egy olyan országba, ahol a világ egyik legszigorúbb szabályozása van érvényben arra, hogy milyen körülmények között vihet be bárki élő állatot. Ezután közölték vele, hogy az állatait elaltatják.

4. A videó

Az eset közel egy évig húzódott, amikor idén áprilisban Depp és Heard egy különös hangulatú videóban kért bocsánatot Ausztráliától. Ezen a videón már mindent látunk, csak éppen egy vidám feleséget nem…

5. Elhagyta

Kevesebb, mint két hónappal a videó megjelenését követően, május 23-án Heard bejelentette, hogy elhagyja férjét. Mindez három nappal azután történt, hogy Depp anyja meghalt. Amber Heard 15 hónapnyi házasság után indította meg a válópert kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. “Amber az elmúlt egy évet nagyjából kórházakban, bíróságon, rendőrségen töltötte Johnny ügyes-bajos dolgai miatt, és ez megmérgezte a kapcsolatukat” – nyilatkozta már akkor egy ismerős a lapoknak.

6. Verések

Május 27-én Amber Heard a bírósághoz fordult, és távol tartási végzést kért férje ellen (meg is kapta, így Depp nem mehet a nőhöz 100 méternél közelebb).  A nő azt állítja, hogy a színész többször is bántalmazta házasságuk alatt, ezt több fotóval, látlelettel tudja bizonyítani (a bíróságon is sérüléssel az arcán jelent meg).

Drog, verés, alkohol - Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata és válása 10 pontban

7. Drog és alkohol

Heard arról beszélt, hogy 15 hónapnyi házasságuk alatt  Depp végig ivott, kokainozott, és folyamatosan verte őt. Csak a forgatások alatt volt józan, de amint végzett a munkával, újra önpusztításba kezdett. “Johnny paranoiája, hallucinációi és agressziója nőttön nőtt a kapcsolatunk alatt. Csakúgy, mint az én meggyőződésem arról, hogy újra drogozik” – idézte a 444 a TMZ cikkét.

8. Mi lesz ezután?

A válópernek még nincs vége. A legközelebbi tárgyaláson születik meg az ítélet, ami kimondja, tényleg volt-e szó szerhasználatról és erőszakról. Johnny Depp azt állítja, hogy neje hazudik.

Vasárnap délelőtt Depp volt párja, Vanessa Paradis nyilatkozatot adott ki, amiben közölte, hogy a volt a színész egy érzékeny ember, aki nem lenne képes megverni egy nőt. Pár órával később azonban olyan fotók került elő, amely a Depp-Heard otthonban készültek és dulakodás nyomai láthatóak rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top