Sztárok

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Joshua Sasse mellett az énekesnő végre megtalálta azt a szerelmet, amire egész életében vágyott. Kylie február óta menyasszony, készen áll az esküvőre és a családalapításra is. Jövendőbelije már részben gyakorlott apa, fiatal kora ellenére van egy két és fél éves fia.

Kylie Minoque ma ünnepli a negyvennyolcadik születésnapját, de nem mindig telt olyan fényesen ez a nap, mint a mai. 2005-ben például alig pár nappal május 28-a előtt diagnosztizáltak nála mellrákot. Két évvel később, csak néhány nappal a születésnapja előtt szakított akkori párjával, Olivier Martinezzel, akitől agresszív viselkedése miatt éppen most válik kétéves fiának anyja, Halle Berry. 2013 májusában pedig az énekesnő Andres Velencosóval szakított a születésnapja előtt.

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Kylie az akkori szakítás után búskomor jövőképet festett magának: “a szerelem nem nekem való”, hajtogatta, és úgy nyilatkozott a lapokban, hogy jobb lesz, ha csak a munkájára fókuszál, mert abban legalább sikeres. Aztán pont a munka hozta el neki az újabb szerelmet.

Mellékszerep

Kylie-t felkérték, hogy ugorjon be egy zenés-táncos jelenetbe a brit szigeten sikeres Galavant című sorozat egyik epizódjába, ő pedig igent mondott. A forgatáson ismerte meg a címszerepet alakító, nála húsz évvel fiatalabb Joshua Sasse-t, akivel később összejöttek. A forgatáson Sasse kénytelen volt megmutatni kidolgozott testét, ugyanis a két és fél perces jelentben félmeztelenre vetkőztették. Így:

Persze jóképű férfit Kylie bármikor találhatna magának, azaz egy jó testnél és egy sármos arcnál értelemszerűen több van Sasse-ban. A színésznek már van egy két és fél éves kisfia, akit Kylie is imád, gyakran szervez közös programokat vele és húga hatéves gyerekével.

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Kylie sokak szerint kivirult, mióta Sasse-szal jár. Nem zavarja őt a korkülönbség, sőt ahova csak teheti, a férfivel együtt megy. Februárban például együtt voltak egy jótékonysági gálán, ahol Károly herceg bepillantott Kylie dekoltázsába, és nemrégiben együtt vettek részt a II. Erzsébet kilencvenedik születésnapját ünneplő eseménysorozaton. Kylie az egyik rendezvényre egy olyan gyönyörű fehér estélyiben érkezett, hogy az akár a menyasszonyi ruhája is lehetett volna. Talán nem is véletlen, hogy egyre többször bújik fehérbe, mintha csak az esküvőjére próbálna.

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Szó sincs Mr. Minogue-ról

Mivel Kylie jóval híresebb választottjánál (az utolsó vele egyformán népszerű párja talán Jason Donovan volt még a 90-es évek elején), egyáltalán nem meglepő, hogy miként az elődöket, úgy Sasse-t is emlegették már Mr. Minogue-nak. Sőt azt is pletykálták, hogy a kapcsolatban az énekesnő viseli a nadrágot. A felesleges híreszteléseket ő maga cáfolta meg.

Zárjuk rövidre, Joshua nem Mr. Minogue. Amikor vele vagyok, egyértelműen én vagyok Mrs. Sasse, vagyis ő viseli a nadrágot. Eleve tetszik ez a név, hogy Mrs. Sasse.

Kylie mindezt még tavaly nyilatkozta, de február óta menyasszony, azaz bármikor jöhet az esküvő.

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Nehezen ért révbe

Kylie világ életében optimistán állt a férfiakhoz. Jason Donovanhoz is, aki kapcsolatuk alatt szenvedélybeteg volt. Vagy a tragikusan elhunyt Michael Hutchence-hoz, aki drogfüggő volt, és öngyilkosságot követett el 1997-ben. De Olivier Martinezben is végtelenül megbízott, akinél kevesebb szoknyapecért hordott a hátán a föld. Nem meglepő, hogy Joshuában is maximálisan bízik, és halálosan szerelmes lett belé. Kylie kivirult, smink nélkül megy ki az utcára, és az sem izgatja különösebben, amit régebben megvetett, azaz a hiúságot. “Nem szeretem, ha egy férfi hiú, elég, ha szimplán ad magára” – mondta mindig.

Kylie Minogue ma 48 éves – évek óta az első boldog születésnapja

Sasse-ról viszont kiderült, hogy – miként azt a Daily Mail megírta – 5 ezer fontért ültetett be magának hajat, azaz elég egyértelmű, hogy hiú. Kylie viszont így is szereti. Tényleg csak azt várjuk, hogy mikor veszi fel azért a fehér ruhát, hogy oltár elé álljon, és nem azért, mert egy estély megköveteli tőle – biztos, hogy Kylie mesés menyasszony lesz.

Olvass még Kylie Minogue-ról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top