nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Istenes Bence ledöbbent a családi bosszún

Istenes Bence ledöbbent a családi bosszún

Százezer forint azért nem kis pénz, pláne ha ezt revánsként a saját családtagodtól követeled. Istenes Bence is megdöbbent.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Utolsó részéhez érkezik a Hagyjál főzni! első évada. Mivel az előző adásban végre a Kondorosi család – Helga és Gizi – is tudott győzni, immáron az ötödik ételükkel, ma este a Csákvári család a Vince családdal csap majd össze.

A Vince család Rebekája úgy érzi, előző főzése anyukája miatt nem sikerült, ezért jelentős összegű kárpótlást követelt tőle.

Istenes Bence ledöbbent a családi bosszún

“Jól tudom, hogy anyukádat lehúztad pénzzel, mert őt okoltad a múltkori főzésetek kudarcáért?” – kérdezte Istenes Bence Rebekától, és a lány édesanyja csak mosolyogva válaszolt helyette, hogy csupán “egy százast” vett le.

“Százezer forintot legomboltál róla?!” – döbbent meg a műsorvezető. “Igen, mivel nehéz receptet adott nekem” – válaszolta őszintén a lány, aki azt is elmondja, hogy a pénzből játékgépet vásárolt magának. De hogy ezúttal sikerül-e Rebusnak lefőznie az ellenfelét, az kiderül a Hagyjál főzni! ma esti évadzáró adásából.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon