Sztárok

Tóth Gabi melle majd szétfeszíti a ruháját

Nagy erőkkel készül a Shrek című musicalre Tóth Gabi, akitől azért megszokhattuk, hogy mindig képes valami dögöset mutatni nekünk.

Az már egy jó ideje nem titok, hogy Tóth Gabi alakítja majd a Shrek című musicalben a sárkányt, és gőzerővel készül a feladatra, de talán nem is kell ecsetelnünk, milyen erővel vetette bele magát a folyton pörgő énekesnő a munkába.

Eredetileg Szulák Andreára osztották a sárkány lány szerepét, de ő néhány héttel ezelőtt kikerült a produkcióból, mert nem fért bele az idejébe a felkészülés. Tóth Gabi pedig roppant izgatott volt, amikor végre bejelenthette a nagy újságot.

Azóta posztolt cuki fotót, de a legutóbbi képéről minden eszünkbe jutott, csak nem éppen egy gyerekeknek készülő musical.

Igen, pontosan erről van szó. Tóth Gabi ismét dögös ruhát választott magának, a mellén majd szétfeszül a body, innen úgy tűnik, hogy a zsinórt alaposan próbára teszi.

Föpròbahèt on!!???????????????????????????????????????? #shrekmusical #arena #majus29????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top