Sztárok

Retusálatlan: az 58 éves Melanie Griffith bikiniben pancsikol

Egész hétvégés bulira érkezett Melanie Griffith Mexikóba, hogy részt vegyen Eva Longoria esküvőjén. az ünneplést megtoldotta néhány napos pihenéssel.

Nagyjából egy kisebb fotóalbumnyi képet töltött fel Melanie Griffith Eva Longoria esküvőjéről,  szóval, talán mondani sem kell, hogy remekül érezte magát. A mesés helyen tartott hétvégi ünnepségsorozat után sem sietett haza a színésznő, és ez teljesen érthető. Ki ne akarna Melanie Griffith helyében lenni a mexikói tengerpart egyik luxus üdülőjében?

Az 58 éves színésznő láthatóan élvezte a napsütést a hotel belső kertjében.

Az 58 éves Melanie Griffith binikiben pancsikol

Korábban Melanie Griffith retusálatlan képeit csúnyán leszólták, de a sztárt ez nem zavarta. “Sokkal jobb a kozmetikázatlan valóság, mint a felismerhetetlenre retusált fotók” – vágott vissza akkor.

Az 58 éves Melanie Griffith binikiben pancsikol

Az igaz, hogy Melanie Griffith plasztikai műtétek tucatján esett már át, de végre megtanulta elfogadni önmagát, és nem akar ámítani senki sem azzal, milyen feszes és makulátlan a bőre.

Az 58 éves Melanie Griffith binikiben pancsikol

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top