Sztárok

Istenes Bence: csak a pozitív dolgokra koncentrálok

Egészen új oldalát mutatja meg a Hagyjál főzni! ma esti adásában Istenes Bence, akire úgy látszik, nagy hatással volt legutóbb az Esze család anyukája, Kati.

“Képzeld, egy picit én is belevágtam az ezotériába a múltkori beszélgetésünk óta. Azóta jobban érzem magam és már én is látom az aurádat, még a színét is” – újságolja Katinak Istenes Bence.

A Hagyjál főzni! versenyzője egy kicsit meglepődik a kijelentésen, azon viszont egyenesen meg van döbbenve, hogy Bence tényleg el is találja, hogy piros-sárga színű aura veszi őt körül.

Istenes Bence: csak a pozitív dolgokra koncentrálok

“Egyébként kicsit tényleg hiszek az ezotériában, de túlságosan soha nem ástam magam bele. Inkább abban hiszek, hogy semmi sem történik véletlenül,éppen ezért tudatosan élem az életemet és megpróbálok csak a pozitív dolgokra koncentrálni” – fűzte hozzá az NLCafénak Istenes Bence, akinek most nem lehet nehéz az élet napos oldalát látni. Nemrég született meg a műsorvezető kisfia, Nátán, ami bearanyozza a hétköznapokat is. 

De visszatérve a versenyre, és hogy vajon Bence csak blöffölt, és csak Kati figyelmét szerette volna elterelni fiáról, vagy tényleg belevetette magát az ezotériába, az kiderül a Hagyjál főzni! ma esti adásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top