Sztárok

Ördög Nóra élete legnehezebb időszakáról vallott

Ördög Nóra egy könyvben meséli el, mi mindent élt át, amíg sok sikertelen próbálkozás után, a lombikprogram segítségével megszülethetett az első gyereke, Mici.

Évekig próbálkozott hiába Ördög Nóra és fér­je, Nánási Pál, hogy teljesüljön nagy álmuk, és kisbabájuk szülessen. Ma már két gyerekük is van, ám hosszú és nehéz út vezetett idáig. A műsorvezető Pozitív című, napokban megjelenő könyvében mesél arról, hogy mi mindent élt át, amíg a lombikprogram segítségével meg nem született Mici.

“Akkor egy nagy sóhajjal nekikezdek. Leginkább a torkomat fojtogató sírást és a mellkasomban az intenzív szorítást éreztem, amikor kimondtam – először csak magamban, magamnak, aztán hangosan is a férjemnek –, hogy szeretném megírni ezt a könyvet. Ugyanazt éreztem, amit minden alkalommal, amikor megjött. Ugyanazt, amit minden alkalommal, ha nem azt hallottam az éppen aktuális orvostól, amit szerettem volna. Ugyanazt, amit min­den alkalommal, amikor csak a kontrollcsík karcolódott élesen a szemembe egy “ez most biztosan pozitív lesz” terhességi teszt elvégzése után…” – idézi a Blikk Ördög Nóra szavait, aki azért döntött a könyv megírása mellett, hogy erőt adjon a hasonló helyzetben lévő nőtársainak.

Ördög Nóra élete legnehezebb időszakáról vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top