Sztárok

Megkívánja ellenfelét a Hagyjál főzni! játékosa

Istenes Bencét már a legkülönbözőbb helyzetekben láthattuk, ezért most sem jött zavarba egy kis flörtöléstől a Hagyjál főzni! felvételén.

Különleges hét veszi kezdetét az RTLII-n a Hagyjál főzni! című műsorban, hiszen Vajda Pierre kedvenc családjai térnek vissza a képernyőre.  A főzőműsor szabályai is módosulnak kicsit ezen a héten: továbbra is az a család nyeri a 200 ezer forintot, aki finomabb ételt főz, továbbjutni viszont csak az fog, aki az elkészített fogással nem kenyerezi le az ételkritikust.

Megkívánja ellenfelét a Hagyjál főzni! játékosa

A mai adásban ráadásul egy bimbózó szerelemnek is szemtanúi lehetnek majd a nézők, hiszen Zoli szemet vet az ellenfél csapatban főző Helgára. Egyrészt kapva kap a lehetőségen, hogy feladja a lányra a térdvédőt, amelyet a szeleburdi lány Istenes Bencétől kapott, másrészt pedig árgus szemekkel figyeli Helgát, miközben a lány a 200 ezer forintért küzd.

Megkívánja ellenfelét a Hagyjál főzni! játékosa

“Jó erős marka van a lánynak. Úgy főz, hogy az ember megkívánja” – kacérkodott Helgával Zoli.

Megkívánja ellenfelét a Hagyjál főzni! játékosa

Úgy tűnik, Zoli anyukájának sincs ellenvetése fia kiszemeltje ellen: “Jó kis takaros menyecske lenne, mi?” – kérdezi a fiát. De hogy vajon lesz-e számcsere az adás végén a fiatalok között, és végül az új szabályok értelmében ki viheti haza a 200 ezer forintot, az kiderül a Hagyjál főzni! ma esti adásából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top