Sztárok

Rubint Réka és Pintér Tibor Norbi előtt kerültek közel egymáshoz

Rubint Réka és Pintér Tibor között olyan jól működött a kémia a Nagy Duettben, hogy sokakban felvetődött, több van köztük, mint barátság. Senki nem volt könnyű helyzetben, hiszen az egész Réka férje, Schobert Norbi előtt zajlott.

 Csak úgy izzott a levegő a Nagy Duett legutóbbi kiesői, Rubint Réka és Pintér Tibor között. De vajon mit szólt mindehhez Réka férje, Schobert Norbi, aki szintén részt vesz a műsorban? “Azt kell mondjam, megtisztelő, ha sikerült ilyen jónak lennünk, hogy azt hitték a nézők, van köztünk valami. Azt nem tagadom és nem is lenne érdemes, hogy megvolt köztünk a kémia! Sőt az lett volna a baj, ha nem így vanmagyarázta Pintér Tibor a Blikknek. – Ha nem tetszene nekem Réka, és szerintem mint férfi, én nem jövök be neki egy picit, akkor nem lettünk volna jó páros, s nem is jutunk idáig a versenyben. Szerencsés vagyok, hiszen egy vonzó nővel állhattam színpadra, így nem volt nehéz dolgom. Rékán persze többször láttam, hogy zavarban van a próbák és az adások alatt, amint a ko­reográfia részeként megsimogattam, szorosan átöleltem, miközben ott ült a férje.”

 Rubint Réka nem volt egyszerű helyzetben, hiszen a magánéletben igen konzervatív. Rengeteg gátlását kellett levetkőznie, ráadásul mindezt a férje szeme láttára, aki meglepő módon még biztatta is a kedvesét, hogy legyen laza a kamerák előtt! “Testileg is közel kellett kerülnünk egymáshoz, s már bevallom, nekem ezzel harcolnom kellett. Sokszor lazának, csábítónak kellett lennem, holott háromgyermekes anya vagyok, akit ráadásul a férje is néz. Norbi mégis azt mondta, engedjem el magam, érezzem át a dal hangulatát, és ne gondoljak arra, hogy ő esetleg féltékeny lesz. Tizenöt éve erős szerelemmel szeretjük egymást, természetes, hogy nagyon erős köztünk a bizalom!” mondta Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top