Sztárok

Geszti Péter megmutatta kislányait

Elképesztően édes kislányait is megmutatta a Best magazinnak Geszti Péter, aki korábbi borúlátásáról és alkotói válságáról is vallott.

 

Geszti Péter azt vallja, családja és kislányai segítették át azon a rosszkedven, ami évekig uralta minden napját. Borúlátását és alkotói válságát miattuk tudta maga mögött hagyni.

“Már sokkal jobban vagyok, mint mondjuk két évvel ezelőtt. Le tudtam tenni egy csomó olyan dolgot, ami miatt nyomott volt a hangulatom. Úgy érzem, társadalmi értelemben leszállópályán vagyunk, és emiatt nekem is voltak bukkanóim az elmúlt években, igencsak elszállt a jókedvem. (…) Végül a családom, a gyerekeim segítségével és kívánságára visszaköltözött belém a létvágy. Sári lányom egyszer azt mondta nekem rajzolás közben: Apa olyan vagy, mint egy esőfelhő. Úgy éreztem, eljött a pillanat, amikor ezt az életérzést teljesen le kell raknom, mert nem akarom, hogy a lányaim életében egy állandóan a homlokát ráncoló, rosszkedvű apukának tűnjek” – mondta Geszti Péter a Best magazinnak. 

A képen Geszti Péter kislányai: Sára Lujza és Lenke Róza
A képen Geszti Péter kislányai: Sára Lujza és Lenke Róza

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top