Sztárok

Németh Lajos napjai meg vannak számlálva a TV2-nél

Felmondott, majd mégis a TV2 képernyőjén maradt Németh Lajos, de hamarosan más dolga lesz... Mesélt a miértekről.

 Januárban arról szóltak a hírek, hogy eltűnik a képernyőről Németh Lajos, ám még most, negyed évvel később, is ő vezeti az időjárás-jelentést a TV2-n. Mint elmondta, ennek az az oka, hogy nehéz megtalálni az utódját.

“Egyszerűen még nem sikerült megtalálni az utódomat, én meg lojális vagyok a TV2-höz. Tizenkilenc évet lehúztam itt, így a szívem csücske az is, ki lesz majd Gaál Noémi társa – mondta megkeresésünkre az időjós, aki már a jövőjéről is beszélt. – Nem vagyok kapkodós, teszem a dolgom, de meg vannak számlálva a napjaim. Jó lenne még a nyár előtt kiválasztani, aki a jövőben időjárást mond. A háttérből egy ideig segíteném a munkáját én is, hogy gördülékenyen menjen a váltás” – mondta a Borsnak Németh Lajos, aki még tavaly döntött a távozásáról, de akkor még nem gondolta, hogy ilyen nehéz lesz új embert találni, ami persze hízelgő a számára, de augusztusban már biztosan más dolga lesz. “Augusztustól Finnországban vagyok, akkor kezdődik ott az iskola, és reményeim szerint én viszem és hozom majd az unokákat” – lelkendezett.

Németh Lajos napjai meg vannak számlálva a TV2-nél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top