Sztárok

Ridikül: Jakupcsek Gabriella beszólt utódjának

Jakupcsek Gabriella D. Tóth Krisztának beszélt a Ridikülből való távozásáról és az érzéseiről az utódjával kapcsolatban.

Jakupcsek Gabriella az Elviszlek magammal című blogriportban beismerte, hogy voltak jelek, amikből lehetett sejteni, hogy nem sokáig lesz már a Ridikül háziasszonya, ám ilyen hirtelen kirúgásra mégsem számított. “Egy ideje már készültem rá, hogy vége lesz a ridikülös pályafutásomnak, ám amikor egy váratlan telefonhívás után valóban elküldtek, szinte fel sem fogtam mi történik. Taxiba szálltam, a stábom pedig holtsápadtan, sírva nézett utánam” – mesélte a TV2-re visszatérő Jakupcsek Gabriella.

A műsorvezető arról is őszintén beszélt D. Tóth Krisztának, hogy mit gondol egykori műsora folytatásáról. Mint elmondta, etikátlan és illetlen dolognak tartja, amikor hozzá hasonló erős karakterű televíziós személyiség helyét veszi át egy kollégája. “Az ember nem ül bele mások műsorába!” – fakadt ki.

Ridikül: Jakupcsek Gabriella durván beszólt utódjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top