nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Istenes Bencének majdnem felfordult a gyomra

Istenes Bencének majdnem felfordult a gyomra

Úgy tűnik, ahogy sokan mások, úgy Istenes Bence sem bírja a kellemetlen szagokat. A förtelmes ízzel pedig aztán egyáltalán nem tudott megbirkózni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

 

Ráfarag kíváncsiságára Istenes Bence a Hagyjál főzni! ma esti adásában. A műsorvezető ugyanis megkóstolja a vietnami származású versenyző, Quan egyik kedvenc szószát, amelyet a főzés során használ. Bence egyből öklendezni kezd, majd ki is öblíti a száját a csapnál.
“Ez nagyon rossz, a könnyem is kijön tőle. Benne maradt az íz a számban” – fintorog a nemrégiben születésnapját ünneplő Istenes Bence.
“Benne is fog maradni holnapig” – keserítette el a műsorvezetőt Vera, Quan nevelőanyukája.
De hogy vajon Vajda Pierre mit fog szólni ahhoz a különleges vietnami összetevőhöz, amitől Bencének csaknem felfordult a gyomra, az kiderül a Hagyjál főzni! ma esti adásából.

 

 

 

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon