Sztárok

Pintér Tibor még egy esélyt ad házasságának

Pintér Tibor és felesége, Bea, úgy döntöttek, mielőtt végleg búcsút mondanának házasságuknak, megpróbálják rendezni soraikat, és adnak maguknak még egy esélyt.

Pintér Tibor és felesége, Bea, úgy döntöttek, hogy elválnak, az első tárgyaláson már túl is vannak, amin általában megpróbálják kibékíteni a feleket, a végső döntést nyár végén kell meghozniuk. A Nagy Duett szőke lovagja, Pintér Tibor és párja pedig elhatározták, a bíróság által kijelölt három hónapot valóban arra fordítják majd, hogy helyrehozzák azt, ami elromlott – mondta a Best magazinnak Pintér Tibor. 

“Bea ott volt A Nagy Duett élő adásában is, és a partnerem, Rubint Réka azt mondta, látszik, hogy nincs még veszve ez a kapcsolat, hiszen még most is úgy nézünk egymásra, ahogy csak a szerelmesek tudnak. Negyvenévesen még megadhatjuk magunknak az esélyt arra, hogy új társat találjunk. Persze nem lesz könnyű, mert ebben a korban megvannak a rigolyáink, a saját komfortzónánk, amibe nehéz új embert beengedni. Megegyeztünk abban, hogy jobb egy minőségi válás és az azt követő minőségi életforma, mint egy kapcsolati kényszerben töltött házasság. Kiegyensúlyozottabb lehet a gyerek is, ha normális szülőket lát maga körül, még ha nincsenek is együtt, de persze azért a legjobb az lenne neki is, ha sikerülne megmenteni a házasságunkat.”

Pintér Tibor még egy esélyt ad házasságuknak

Pintér Tibor egyébként konkrétan belefogyott a bánatba, elárulta, hogy körülbelül öt napig szinte nem is evett semmit, nem volt ugyanis étvágya. Többen pedig azzal jöttek, milyen furcsa lett az elmúlt időben.

“Sokan mondják, milyen beesett az arcom, mennyire furcsa vagyok. Erre csak azt válaszolom, én mostanában értem igazán férfivá. Nem furcsa vagyok, hanem férfi lettem. Ehhez kellettek a lelki traumák, az előző nyár házassági válsága. Amikor a problémák elkezdődtek, öt napig semmit nem ettem, mert nem bírtam. De nekem tetszik, hogy ilyen Daniel Craig-es arcélt kaptam. Lélekben is most lettem férfi. Ma már szívesen megküzdök egy nőért, sőt azt is tudom, hogy egy nőt szolgálni kell.”

Pintér Tibor még egy esélyt ad házasságuknak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top