Sztárok

Eurovízió, 2016: csodaszép nőt ölelget Freddie

Freddie-nek a versenytársak közül is rengetegen szurkolnak, így van ezzel a máltai induló hölgy is, Ira Losco, aki előszeretettel buzdítja népét arra, hogy Magyarországra is szavazzanak.

 

Úgy tűnik, Magyarország és Málta nemzetközileg is összefogott, hiszen Freddie és a csodaszép máltai induló hölgy, Ira Losco egymás posztjait osztják meg. Összeölelkezve fotózkodnak, sőt még szívecskéket is biggyesztenek a képek mellé.

Freddie korábban elmondta, hogy nem válogat, mindenkit a szívében visz majd a színpadra a hazaiak közül. A színfalak mögé azonban az Eurovízió 2016-os döntősének barátnője is elment, aki minden bizonnyal hatalmas erőt ad Freddie-nek a szombati döntőn is.

Eurovízió 2016: csodaszép nőt ölelget Freddie

Azt pedig megint csak remélni tudjuk, hogy Freddie-nek a máltaiak legalább annyi pontot adnak, hogy bent legyünk a legjobbak között, vagy akár meg is nyerhessük a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivált.  

Eurovízió 2016: csodaszép nőt ölelget Freddie

 

ITT pedig egy videó, amiben a török szappanoperahősnek is beillő Freddie arra buzdít bennünket magyarokat, hogy adjunk öt, azaz 5 pontot Máltának. Persze, csak ha van kedvünk…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top