Sztárok

Cooky hamarosan dönt: média vagy repülés

Cooky, a Nagy Duett egyik kedvenc zsűritagja komoly döntés előtt áll. Vagy feladja médiás karrierjét a szerelemért, vagy sosem valósíthatja meg nagy álmát.

 

Cooky a Fem3 Café műsorában mondta el, hogy nagyon nehéz döntés előtt áll, mindenképpen jól át kell gondolja, hogy mihez kezd majd az életével. A Nagy Duett zsűritagja, Cooky ugyanis letette az utasszállító repülő vezetési engedélyét is, így élhetne legnagyobb szerelmének, a Music Fm műsorvezetője, Cooky azonban imádja a médiát is, szereti, hogy ilyen sokan érdeklődnek utána, ráadásul mindenkinek a szívéhez nőtt kedves akcentusa is. 

“Most pont különböző tárgyalások folynak, különböző légitársaságokkal. Nyáron el fogom dönteni, hogy mit csináljak végre, mert vagy folytatom a médiában, vagy a repülésben. Most kemény és hosszú döntés jön, nehéz időszak és meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, hogy kell döntsek, de a médiában nagyon jól érzem magam, a repülés az egy szerelem-dolog, szóval nehéz. A mérleg jelenleg 50-50%. Meglátjuk” – jelentette be Cooky.

Cooky a Music Fm műsorvezetője
Cooky a Music Fm műsorvezetője

A rádiós műsorvezető azt is elmondta, hogy a repüléssel már nem sokat várhat, tehát vagy elmegy légi utasszállítóra pilótának, vagy a médiában marad.

“Amikor túl öreg vagy, akkor a légitársaságok már nem nagyon akarnak veled foglalkozni. Általában 55 éves korig tudsz pilótaként felvételizni, de már én is negyven múltam. Egy vagy két éven belül muszáj lesz döntenem” – tette hozzá Cooky, aki megnyugtatta L.L. Juniort, hogy sokkal jobban repül, mint ahogy táncol.  

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top