Sztárok

Kulka János újra képes járni

Kulka János jobban van, már sétálgat is a kertben. Talán már a héten elhagyhatja a kórházat, és megkezdődhet a rehabilitációja.

Jó hír, hogy Kulka Jánost, aki nemrég kikerült az intenzív osztályról, látták sétálgatni az idegtudományi intézet kertjében. A színész egy botra támaszkodva, nővére társaságában sétált el egy napsütötte padhoz. “Vidámnak tűnt, tréfálkozott a nővérével, valamint egy férfival, aki szintén hozzá érkezett látogatóba. Beszédes kedvében volt, és már segítség nélkül jár. Igaz, még botra támaszkodik, de erősnek és határozottnak tűnik” – mondta a Bors egyik olvasója.

A lap úgy tudja, hogy Kulka János állapotjavulása nemcsak kívülről látszik, hanem a különböző műszeres vizsgálatok is ezt igazolják, így a színészt hamarosan, talán már a héten egy rehabilitációs intézetbe szállíthatják, ahol megkezdődhet hosszadalmas, akár hónapokat is igénybe vevő kezelése.

Kulka János újra képes járni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top