Sztárok

Kórházba került Somló Tamás

Néhány napja kórházba került Somló Tamás. Bár elmondása szerint szerencsére csak egy kivizsgálásra kellett befeküdnie, a kollégái mégis aggódnak érte.

 Somló Tamást meglepő tünetek miatt vizsgálják ki.Napok óta csuklottam, nem akart elmúlni, ezért pár vizsgálatot elvégeznek rajtam, de semmi komoly. Hamarosan haza is engednek, nincs ebben semmi érdekes – mondta a Blikknek az énekes, akit már több aggódó kollégája is meglátogatott. Bent volt nála például Charlie és Demjén Ferenc is.

Az aggodalom nem teljesen alaptalan, hiszen Somló Tamásnak nemrégiben komoly betegséggel kellett megküzdenie. “A belemben találtak egy tumort az orvosok. Gyógyszeres kezelést kaptam, és minden hónapban mennem kellett kontrollra. Azt mondta a kezelőorvosom, hogy ha bármilyen rendellenességet érzek, netán legyengülök, akkor jelentkezzek. A gondos orvosi kezelésnek hála, fél-háromnegyed év után teljesen eltűnt a daganat” nyilatkozta korábban Somló Tamás.

 

Kórházba került Somló Tamás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top