Sztárok

Ördög Nóra csak ennyire amatőr

Ördög Nóra annak idején azért ment át a TV2-höz, hogy a nézők is új oldaláról ismerjék meg. Most megint sikerült valami újat mutatnia.

Ha azt mondanám, hogy ezt nem gondoltam volna Ördög Nóráról, akkor mindenki valami pikáns dologra számítana. Pedig csak arról van szó, hogy a Kismenők műsorvezetője a jelek szerint bármire képes a lányáért. És egy született tehetség, ha tortáról van szó.

Nánási Mici harmadik születésnapjára  ugyanis maga készítette el ezt a Barbie-tortát, vagyis nem voltunk benne biztosak, hogy ő sütötte, mivel csak annyit posztolt: házi készítésű. Viszont Nóra férje, Nánási Pál is elbüszkélkedett a süteménnyel.

Amatőr cukrászként is megállja helyét Ördög Nóra, aki már korábban is elmondta, hogy nem ismer lehetetlent, ha a gyerekeiről van szó. Az első Kismenők élő show-ra is magával vitte Micit, aki alig bírta kivárni, hogy a szünetekben odamehessen az édesanyjához.

Ördög Nóra csak ennyire amatőr

 Annak idején, amikor Ördög Nóra átigazolt a TV2-höz, többször is összehasonlították őket Liptai Claudiával, sőt, azt beszélték, rivalizálnak egymással. Csoda, hogy a torta láttán senkiben sem merült fel, hogy Nóri Claudia nyomdokaiba lép mint cukrász, hiszen láthatóan van tehetsége a süteményekhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top