nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Áll a bál, de Istenes Bencét ez szórakoztatja

Áll a bál, de Istenes Bencét ez szórakoztatja

Nem akarom ezt most hosszúra nyújtani, hiszen a felvétel önmagáért beszél. Az viszont biztos, Istenes Bence nagyon jól bírja a balhékat.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Hogy Istenes Bence kisfia mennyire teszi próbára a papája türelmét, azt egyelőre nem tudjuk, de ahogyan a Hagyjál főzni! adásában ma láthatjuk ma, a türelem kifejezetten erőssége a műsorvezetőnek.

Áll a bál, de Istenes Bencét ez szórakoztatja

Miután hatalmas balhé kerekedik a konyhában, Istenes Bence csak röhög a jeleneten. A Ferenczi család bevásárlása ismét nem sikerült jól, olyannyira, hogy Zsuzsa annyira felhergeli magát az 1 perc leteltével, hogy kifakad és ordibálni kezd, mert nem érti, a fia hogy nem tudja, mi az a közép. De mindennek ellenére csak két alapanyag maradt le, a pirospaprika és a kömény.

Áll a bál, de Istenes Bencét ez szórakoztatja

“Jól vagy?” – kérdezte a műsorvezető nevetve a teljesen kiborult asszonyt.

Nézd csak meg a jelenetet:

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon