Sztárok

Újabb gyerekért fűzi Rubint Rékát Schobert Norbi

"Anyácska, szüljél még!" – így kéri a feleségét Schobert Norbi, hogy vállaljanak negyedik gyereket. Rubint Réka a Borsnak mondta el, mi erről a véleménye.

“Amióta a Nagy Duett stúdiójában meglátja Fésűs Nelli kislányát, azzal nyúz, hogy neki még kell egy kislány, egy Sárika. Azt válaszolom, hogy szültem már hármat, imádom őket, én már csak unokázom” – mondta el Rubint Réka a férjéről a Borsnak.

Réka rengeteget dolgozik: ötkor kel, és éjfélnél előbb nem kerül ágyba. “Most Romániába megyek, Gyergyószentmiklósra, ami 850 kilométer Budapesttől. Tízórás út oda, tíz vissza. Ezt senki sem szokta irigyelni. De csodálatos azt látni, hogy egy 300 fős terembe, 700-an szeretnének beférni. Csinálom, mert imádom, ez a szenvedélyem. Emellett öt órákat gyakoroltuk Pintér Tibivel a Dirty Dancinget, és a lóra felugrás sem volt egyszerű. De egészséges vagyok, életvidám. Úgy tervezem, ha 65-75 éves leszek, még lekocogok hét kilométert naponta az unokáimmal” – mesélte el Rubint Réka, hogy látja magát hetvenévesen.

Szorgosan pròbáltunk ma is☺️ #miénkahétvége #nagyduett #together #kazarhungary

A photo posted by Réka Schobert (@rekarubint) on

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top