Sztárok

Ő Leonardo DiCaprio új nője

Leonardo DiCaprio nem tudott észrevétlenül távozni Justin Bieber partijáról, így az is kiderült, hogy nem egyedül ment haza...

…hanem egy csinos barnával, akinek azóta már a nevét tudni vélik. Victoria Lee Robinson ugyan néhány lépéssel Leonardo DiCaprio mögött sétált ki, de mivel a fotósok gyakorlatilag minden lépésüket dokumentálták, mindenki tudta, hogy egy autóval távoztak.

A fotók pedig megjelentek több helyen, viszont a részletekről csak kevés derült ki.

Ahogyan az a képeken is jól látszik, Leonardo DiCaprio ezúttal is egy modellalkatú nőt választott, ami egyáltalán nem meglepő, tekintve az ízlését. Viccelődve mondhatnánk, hogy a Victoria’s Secret katalógusból ő nem a fehérneműket szokta megrendelni, hanem a modelleket, mert már annyi barátnője volt onnan. Ezúttal a különbség annyi, hogy nem szőkét választott.

DiCaprio december végén szakított Kelly Rohrbackkal, azóta a brit modell Roxy Horner és Rihanna is megfordult az ágyában – legalábbis azt mondják. 

Ahogy azt már megszokhattuk, a 41 éves színész nem teregeti ki a magánéletét, de hiába próbál diszkrét lenni és egyedül távozni a bulikról, a fotósok elől nincs menekvés.

???????? Leo was spotted leaving Justin Bieber's after-party at the Game club in New York's West Village. #LeonardoDiCaprio May 4 ,2016

Leonardo DiCaprio | FanAccount (@leonardcdicaprio) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top