Sztárok

Marsi Anikó titkolja elmúlt 7 évét

Marsi Anikó szeretne tökéletes munkát végezni a TV2 hírolvasójaként, és olyan elismert akar lenni, mint elődei és a konkurens csatorna híradósa, Erős Antónia. Elmúlt hét évéről talán éppen emiatt nem szeretne beszélni – írja a Story magazin.

 

A Tények új híradósa, Marsi Anikó ugyanis kikötötte, már nem fog úton-útfélen interjút adni, visszafogja nyilatkozatait, de a Story magazinnal mégis kivételt tett. A lap azt írja, hogy a Tényekben már hétfőn debütált Marsi Anikó írásban adott interjút, az elmúlt hét évéről szóló kérdésekre azonban egyáltalán nem beszélt.

A lap állítja, 14 kérdéscsoportot kapott a sztárgázsit bezsebelő Marsi Anikó, ezek közül azonban csak néhányra és igen röviden válaszolt. A távol töltött évekre vonatkozóakra azonban nem.

Elmesélte viszont, hogy a TV2-től kapott felkérésével lett újra tökéletesen teljes az élete, noha előtte is elégedett volt.

“Az életemmel nagyon boldog voltam. A tévézés hiányzott, de valahol belül elfogadtam, hogy az már csak a múlt. Ma már ki tudom mondani, hogy így teljes az életem. Van egy mindenben támogató, kivételesen boldog családi életem, és visszakaptam a hivatásom. Ez egy csoda!” – mondta a magazinnak Marsi Anikó

Marsi Anikó titkolja elmúlt 7 évét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top