Sztárok

Terhes az 50 éves Janet Jackson

Szebb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna Janet Jackson. Az Entertainment Tonight exkluzív értesülése szerint az énekesnő első gyerekével várandós.

Nem sokkal Anyák napja előtt Janet Jackson egyik ismerőse árulta el az Entertainment Tonight újságírójának, hogy az énekesnő terhes. Ezt egyelőre hivatalosan még nem erősítették meg, de komoly esély van rá, hogy igaz. Annál is inkább, mert maga Janet Jackson beszélt a családalapítási terveiről, ami miatt a turnéját is elhalasztotta.

Terhes az 50 éves Janet Jackson

“A férjem és én a családalapítással foglalkozunk, ezért kell elhalasztanom a turnémat” – tudatta a rajongóival április elején a sztár.

Janet Jackson sokszor beszélt arról, mennyire szeretne gyereket, és sosem adta fel az álmát, hogy ez valahogy sikerül neki. Férje, Wissam al Mana is támogatta, egyetlen pillanatra sem volt kérdés a sztár kora. Noha Janet Jackson 50 éves lesz május 16-án, nem érzi magát öregnek a gyerekvállaláshoz.

Terhes az 50 éves Janet Jackson

Korábban is akadt már példa, akik ötvenhez közel vagy ötven felett gyereket vállaltak:

  • Fehér Anna 53 évesen hozta világra a kisfiát
  • Kelly Preston 47 évesen esett teherbe a harmadik gyerekével
  • Geena Davis az első terhessége idején 46 éves volt, és 48 évesen fogantak az iker fiai
  • Beverly D’Angelo 49 éves volt, amikor Al Pacino ikreivel volt várandós
  • Holly Hunter közel 48 éves volt, amikor megszülettek az ikrei

Janet Jackson új klipje talán az első felvétel a várandós sztárról, aki nem sokkal a klip befejezése után jelentette be, hogy orvosa utasítására pihenőt tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top