Sztárok

Csobot Adél beleillik az Istenes családba

Istenes László, Bence édesapja a Story magazinnak mesélt arról, hogyan érintette őt a nagypapaság gondolata, és hogyan fogadta a család Csobot Adélt.

Kéthavonta együtt ebédel Istenes Bence és édesapja, László, akik ilyenkor minden ügyes-bajos kérdést és a világ nagy dolgait is kibeszélik. Egy ilyen beszélgetés alkalmával jelentette be Csobot Adél és Istenes Bence, hogy babát várnak.

“Komoly beszélgetést folytattunk a fiammal, amikor megtudták, hogy babát várnak. (…) Az elmúlt hónapokban sokkal felelősségteljesebb lett, az életét már most alárendeli a gyereküknek” – mondta fiáról Istenes László, aki Csobot Adélt már az első pillanattól kezdve kedvelte, amikor meglátta a tévében.

“Cuki ez a lány, gondoltam magamban, és azóta is tartom. Abszolút érzelmektől vezérelt, cserfes nő, és mivel mi, Istenesek is olyanok vagyunk, akár egy népes olasz család a kötelező hangoskodással és érzelmekkel együtt, Adél igenis illik közénk, nagyon szeretjük őt” – folytatta a büszke nagypapa, aki a cikk megjelenésének idején már minden bizonnyal a kezében foghatta Istenes Bence és Csobot Adél kisfiát, Nátánt, akiről tegnap adták hírül szülei, hogy megszületett.

A szüléskor egyébként állítólag minden a legnagyobb rendben volt, Csobot Adél természetes úton hozta világra kisfiát, ráadásul Istenes Bence is jelen volt, végig fogta szerelme kezét.  

Csobot Adél beleillik az Istenes családba

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top