Sztárok

Vele tényleg ágyba bújik a Szürke ötven árnyalata sztárja

A Szürke ötven árnyalata forgatása óta Dakota Johnson szexuális élete gyakorlatilag már nem is magánügy, hiszen a film kapcsán szinte csak erről kérdezik. Valahogy mégsem esett sok szó a színésznő párjáról.

Ennek persze az egyik oka, hogy Dakota Johnson szégyenlős típus, bárki bármit is gondol róla. Ráadásul híres szülei mellett megtanulta, hogy nem kell mindent nagydobra verni. Arról pedig ne is beszéljünk, hogy a párkapcsolata nem is olyan egyszerű. Matthew Hitt és a Szürke ötven árnyalata sztárja az elmúlt másfél évben többször is szakítottak, de néhány hónapja már nincsenek veszekedések, és a jelek szerint egymásra hangolódtak.

Vele tényleg ágyba bújuk a Szürke ötven árnyalata sztár

Állítólag az idei Met-gálára is együtt érkeztek, de közös kép nem készült róluk. Legalábbis a jótékonysági rendezvényen, mert előtte és utána is kéz a kézben sétáltak New Yorkban.

Vele tényleg ágyba bújuk a Szürke ötven árnyalata sztár

Dakota Johnson nemrég elárulta, a szexjelenet forgatásán már túl van, és csak azt sajnálja, hogy a film jellegéből kifolyólag nem értékeli majd senki a belefektetett munkát. “Kimerítő hét órán át orgazmust színlelni, és hiába a rengeteg munka, ezt nem értékelik majd. Ráadásul a családom sem látja majd, milyen volt a filmben az alakításom, mert értelemszerűen ők nem nézik majd meg a szexjelenet miatt” – mesélte a színésznő, aki arra nem tért ki, hogy vajon a párja megnézi-e a filmet.

Vele tényleg ágyba bújuk a Szürke ötven árnyalata sztár

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top