Sztárok

Madonna bimbótapasza és világító feneke – ez mindent vitt a Met-gálán

Na igen, elvártam Madonnától, hogy valamivel kitűnjön az amúgy is bevállalós sztárok közül a Met-gálán. Hát, a leragasztott mellbimbóval és a világítóan fehér hátsóval ez szerintem sikerült.

2014-ben már kihagyta a Met-gálát az énekesnő, mert Anna Wintournak szervezőként joga volt megvétózni Madonna ruháját, ezért a sztár inkább otthon maradt és dolgozott. Persze tavaly már elásták a csatabárdot, és Madonna szokatlanul visszafogott ruhában jelent meg a jótékonysági divateseményen. Mindezt pedig csak azért emlegettem fel, mert az idei ruhaválasztás valamilyen rejtélyes módon nem verte ki a biztosítékot a szervezőknél. Már amennyire ezt a holmit ruhának lehet nevezni.

Madonna 2015-ben rengeteg anyagot cipelt magával a gálán
Madonna 2015-ben rengeteg anyagot cipelt magával a gálán

A tavalyi ruhával ellentétben ugyanis szó sincsen visszafogott eleganciáról, sőt! Madonna bevállalós szadomazo szettje elsőre nem is tűnt nekem annyira durvának, legalábbis hozzá képest. Ahogyan az olasz divattervezővel, Riccardo Tiscivel pózolt az énekesnő, egy pillanatra nem is figyeltem a lényeget. Pedig ott volt.

Madonna bimbó tapasza és világító feneke - ez mindent vitt a Met-gálán

Hogy mi? Hát a leszigszalagozott mellbimbó, amiről nehéz megmondani, hogy eredetileg is úgy tervezték-e a szettet, vagy inkább csak egy pillanatnyi szégyenlősség ihlette. Madonna tavalyi villantása mindenesetre semmi az ideihez képest. És nem, nem csak a melléről beszélek.

Madonna bimbó tapasza és világító feneke - ez mindent vitt a Met-gálán

A ruha ugyanis hátulról még kevesebbet takart, mint elölről, és gyakorlatilag Madonna fehér hátsója világított a fekete csipkén át. Bár a szett bizonyára komoly dizájneri munkát igényelt, az összhatást tekintve inkább úgy tűnik innen nézve, hogy az énekesnő hajára több energiát áldoztak, mint a ruhájára.

Madonna bimbó tapasza és világító feneke - ez mindent vitt a Met-gálán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top